YLI-IKÄISET PELAAJAT 2020-2021

 

Lataa yli-ikäisten pelaajien lista TÄSTÄ. Lista päivitetty 12.11.2020

Ringeten Tulospalvelusta löytyvät myös kaikki yli-ikäiset pelaajat. Jos pelaajan nimi löytyy joukkueen alta on hänelle myönnetty yli-ikäisyyslupa. Yli-ikäisiä pelaajia koskevat kaikki samat säännöt kuin kyseisen ikäluokan pelaajia, esim. siirtosäännöt seuran sisällä (poislukien poikkeusluvat jotka voivat rajoittaa yli-ikäisen pelaajan siirtymistä).

 

Aluetyöryhmän myöntämät poikkeusluvat:

 

Poikkeuslupapäätös 1 EKS_E

 

Poikkeuslupapäätös 2 Hesa_D

SKRL:n Liittohallituksen muutos E-S aluetyöryhmän tekemään päätökseen nro 2

 

Poikkeuslupapäätös 3 KaPa-51 

 

Poikkeuslupapäätös 4 NSR_F

 

Poikkeuslupapäätös 5 Heinola E

 

Poikkeuslupapäätös 6 BR_E  

Poikkeuslupapäätös 7 KaPa-51 F
 

 

YLI- JA ALI-IKÄISYYSSÄÄNNÖT

 

YLI-IKÄISYYS SÄÄNNÖT

Yli-ikäisten pelaajien osalta noudatetaan Ringeten kilpailusääntöjä 2020–2021. Poikkeavat yli-ikäisyys anomukset kirjallisesti sarjapäällikölle, perustelut tulee liittää mukaan ja ne käsitellään aluehallituksen kokouksissa. Kilpailunjärjestäjä voi myöntää poikkeusluvan seuralle koskien ikärajoja vain erityisistä ja erittäin painavista syistä.

B -nuorten ja nuorempien kilpailuissa saa ottelukohtaisessa kokoonpanossa käyttää korkeintaan kahta (2) enintään yhden (1) vuoden yli-ikäistä pelaajaa.

Seuran on ilmoitettava ko. pelaajat kilpailunjärjestäjälle (sarjapäällikkö) kirjallisesti liiton yli-ikäisyysilmoituslomaketta käyttäen viisi (5) vuorokautta ennen pelaajan kauden ensimmäistä virallista ottelua.

Mikäli yli-ikäinen pelaaja pelaa kauden aikana oman ikäluokkansa virallisen ottelun, menettää hän yli-ikäisyysoikeutensa. Yli-ikäisiä pelaajia voi nimetä joukkueeseen kuinka monta tahansa, mutta vain kaksi heistä voi pelata samassa ottelussa. 

Yli-ikäisten pelaajien syntymävuodet on merkittävä aina ottelupöytäkirjaan nimen jälkeen.

 

ALI-IKÄYSYYS SÄÄNNÖT

Jos otteluun osallistuvan nuorten- tai juniorijoukkueen kokoonpano sisältää ali-ikäisiä pelaajia, pitää ottelukohtaisessa kokoonpanossa olla vähintään kaksi (2) oikean ikäistä tai enintään yhden (1) vuoden yli-ikäistä pelaajaa.

Ali-ikäisten pelaajien syntymävuodet on merkittävä aina ottelupöytäkirjaan nimen jälkeen.