N-Harrastesarjan ja Lady-sarjan tarkennetut siirtosäännöt!

03.11.2015 11:22

N-Harrastesarjat ovat olleet osa alueellista toimintaa ja eri alueilla on ollut hieman erilaisia sääntöjä ja tulkintoja esim. ketkä sarjassa voivat pelata. Tänä syksynä on ollut poikkeuksellisen paljon epätietoisuutta ja epäselvyyttä, koskien N-Harrastesarjaa ja Lady-sarjaa siirtosääntöjä, lisäksi uutena asiana on meidän alueella tilanne, jossa samasta seurasta sarjassa pelaa kaksi joukkuetta. Suurin osa säännöistä on ollut olemassa mutta ne ovat olleet hajallaan (osa Kilpailusäännöissä ja osa alueiden Sarjakirjoissa) ja ne on nyt tiivistetty oheiseen tiedotteeseen. Lataa tiedote TÄSTÄ!

 

C- ja B-ikäisille halutaan tarjota mahdollisuus osallistua N-Harrastesarjaan, jotta kynnys siirtyä harrastustoimintaa pysyy mahdollisimman pienenä siinä tilanteessa kun pelaaja miettii koko lajin lopettamista. Nuorten erillistä harrastustoimintaa ei ole pystytty yrityksistä huolimatta luomaan.

 

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton ringeten Juniorista Aikuiseksi työryhmä myös miettii tällä hetkellä harrastepelaamisen sääntöjä ja tulee tekemään keväällä ehdotuksen uusista ja yhteisistä säännöistä.