Alueen koronaohjeistus, koskien yli 20-vuotiaiden harrastustoimintaa sekä yleisörajoitus aluesarjoissa.

20.11.2020 16:09

Aluetyöryhmä ja Ringetteliitto ovat julkaiseet ohjeistuksen yli 20-vuotiaiden harrastustoimintaan Etelä-Suomen alueella.
Lataa tiedote TÄSTÄ PDF muodossa.
 

Koronatiedote Etelä-Suomen alueen harrastetoimintaan

 

Viitaten tänään uutisoituihin Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin tiukennettuihin koronarajoituksiin, Suomen Ringetteliitto ottaa käyttöön leviämisvaiheen suositukset koko Ringeten  Etelä-Suomen alueella.

 

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Sisätiloiksi luetaan myös jäähallit. Päätös tulee voimaan ensi maanantaina 23.11.2020 ja on voimassa kolme viikkoa 13.12.2020 saakka. Kaupunkien hallinnoimissa sisätiloissa tapahtuva yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastustoiminta keskeytetään maanantaista alkaen kolmeksi viikoksi.

Ringeten osalta tämä koskee Etelä-Suomen alueen seurojen N- ja Lady-joukkueita, joiden aluesarjaottelut tulee keskeyttää välillä 23.11.-13.12.2020 . Etelä-Suomen alueen sarjapäällikkö on yhteydessä sarjojen joukkueisiin ja sopii otteluiden siirroista joukkueiden kanssa. Harjoitusvuorojen osalta seurat saavat kuntakohtaiset ohjeet joita tulee noudattaa.

 

Muiden sarjojen otteluiden osalta tulee huomioida, että rajoitusten voimassaoloaikana ottelut tulee pelata ilman yleisöä.

Suomen Olympiakomitean sivuilta löytyy liikunta- ja urheiluyhteisön yhteiset päivitetyt koronasuositukset, joissa suosituksia seura- ja harrastustoimintaan. Lisäksi ajankohtaista tietoa koronavirukseen liittyen löydät ValtioneuvostonTHL:n ja AVI:n sivuilla.