E-S alueen turnaushaku on alkanut, myös kevään Päätösturnaukset ovat haettavissa!

22.05.2020 17:57

Tervehdys Kaikille!

 

Turnausten hakeminen kaudelle 2020-2021 on alkanut, hakemukset tulee jättää 18.6.2020 mennessä Aluetyöryhmälle. Turnauksia voi hakea myös keväälle 2021 jo nyt, nämä hakijat ovat etusijalla kun turnauksia myönnetään. Turnauksia voi myös hakea kauden aikana jos vapaita viikonloppuja on tarjolla. Turnauksia myönnettäessä otetaan huomioon liiton järjestämät turnaukset ja tapahtumat, muiden alueiden saman ikäluokan turnaukset ja ettei omalla alueella ole saman ikäluokan turnausta samana ajankohtana. Myös erotuomareiden riittävyys otetaan huomioon.

 

Lisätietoja alueen nettisivuilta: http://www.etelasuomi-ringette.fi/fi/TURNAUKSET/TURNAUSTEN+ANOMINEN.html

 

 

Myös kevään 2021 F-junioreiden Päätösturnaus sekä G-junioreiden ja Ringettekoulujen turnaukset tulevat hakuun nyt, hakemukset tulee jättää 18.6.2020 mennessä.

 

Etelä-Suomen alueen Ringettekoulujen, G-junioreiden sekä F-junioreiden päätösturnaukset ovat nyt haettavissa (kaksi tai kolme erillistä turnausta).

Kaikilla E-S alueen seuroilla/joukkueilla on oikeus osallistua oman ikäluokan Päätösturnaukseen.

Turnauksissa jaetaan osallistumismitalit (jotka alue hankkii) kaikille G-ja F-sarjan pelaajille sekä Ringettekoululaisille. 

Aluetyöryhmä määrittää turnausmaksun suuruuden hakemusten perusteella sekä mahdollisesti tukee järjestävää seuraa jäämaksuissa.

 

Lisätietoja:

 

Janne Laurila, turnaus- ja toimitsijavastaava

janne.laurila@gigantti.fi

Puh. 050-913 4989